Τα επιπλα λαμια που είχε δει νωρίτερα

Δεν μπόρεσε να δει το επιπλο του που παρέμενε στη σκιά. Όταν ήρθε κοντά του, τον άγγιξε με το πόδι, τον ψαχούλεψε και τον ά­δραξε από το πέτο. Έκλεισε τα μάτια, αλλά δε θυμή­θηκε καμιά προσευχή εκείνη τη στιγμή. Αμέσως μετά αισθάνθη­κε τα χέρια να τον τραβούν και να τον ανασηκώνουν. Βρέθηκε πά­λι με την πλάτη να ακουμπά σε δύο έπιπλα στην  Αθήνα. Άνοιξε αργά τα μάτια. Αμέσως η ανάσα του κόπηκε. Η φρίκη έκανε τις τρίχες του κε­φαλιού του να ανασηκωθούν. Λίγους μόνο πόντους από το πρό­σωπο του δύο επιπλα θολά σαν από γυαλί. Τα επιπλα λαμια που είχε δει  νωρίτερα, τώρα έφεγγαν κάτω από το ημίφως χωρίς να εστιάζουν πουθενά.
Ο άντρας ανασηκώθηκε και κινήθηκε προς ένα ξύλινο κιβώτιο. Το άνοιξε και τράβηξε έξω ένα πανί. Έσκισε δυο λωρίδες και ξανάρθε κοντά του. Παρατηρούσε αμίλητος και αποσβολωμένος. Τώρα, παρά το φόβο και την έκπληξη του, μπο­ρούσε να προσέξει καλύτερα το νέο άντρα. Όπως είχε υποθέσει, ήταν νέος. Γιαυτό του άρεσαν αυτά τα υπέροχα κρεβάτια. Είναι σε πολλά σχέδια, γερά, φθηνά.

Category(s): προτασεις

One Response to Τα επιπλα λαμια που είχε δει νωρίτερα

    Ραμόνα Βλαντή says:

    Μια εξαδέλφη μου έχει πει ότι όταν ήταν να παντρευτεί, συζήταγε με τον άντρα της για το κρεβάτι που θα παίρνανε, δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν για το σχέδιο και έτσι δεν μπορούσαν να καταλήξουν στο τι θα πάρουν. Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο και αφού είχαν δει πολλά μαγαζιά με έπιπλα και πολλά σχέδια, είδαν στο ίντερνετ το εργοστάσιο εργοστάσιο επίπλων Sanfos και είδαν μερικά πολύ ενδιαφέροντα σχέδια κρεβατιών. Επισκέφτηκαν την έκθεση του εργοστασίου και τελικά είδαν εκεί μερικά καταπληκτικά σχέδια για κρεβάτια, τα περισσότερα άρεσαν και στους δυο και έτσι ήταν εύκολο να συμφωνήσουν σε ένα σχέδιο που άρεσε και στους δυο, στην πραγματικότητα βρήκαν ένα σχέδιο που ενθουσίασε και τους δυο.Τελικά αποδεικνύεται ότι μόνο σε εργοστάσια επίπλων όπως το Sanfos μπορεί να βρει κανείς σύγχρονα και όμορφα σχέδια για κρεβάτια αλλά και γενικότερα για κάθε έπιπλο.