Για παράδειγμα,  χρώματα Vitex  εξωτερικής χρήσης, με πολλές αποχρώσεις και για πολλές χρίσεις, συμπεριλαμβανομένων και προστατευτικό από τους μύκητες της μούχλας. Τα προϊόντα βινυλίου δημιουργούν μια λεία επιφάνεια και προφίλ, σε αντίθεση με το ξύλο και είναι χαμηλής συντήρησης, δεν χρειάζονται ποτέ βάψιμο και δεν σαπίζουν. Έτσι τώρα οι ιδιοκτήτες  μπορούν να έχουν  λεπτομέρειες στο σχέδιο, όπως αετώματα για το εξωτερικό του σπιτιού με μικρή δαπάνη.
Καλύτερη Ποιότητα επιπλα
Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες  βλέπουν το σπίτι τους ως μια μακροπρόθεσμη επένδυση, έτσι είναι περισσότερο διατεθειμένοι να αναζητήσουν υλικά υψηλής ποιότητας  βλέποντάς τα ως έναν τρόπο για να προστατεύσουν την επένδυση αυτή.  Προϊόντα  όπως επιπλα εσωτερικού χώρου που είναι σχεδιασμένα να αντέχουν στον χρόνο και την χρήση  μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβά αρχικά, αλλά συχνά απαιτεί λιγότερη συντήρηση και το κόστος αντισταθμίζεται από την μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο.
Υπάρχουν πολλά προϊόντα  που φέρνουν πίσω το φως και το χρώμα. Το να κάνετε τώρα το σπίτι σας άρτιο σε ποιότητα και σχέδιο είναι τώρα ευκολότερο από ποτέ, και δεν χρειάζεται να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας.