Όροι χρήσης

Όροι και προϋποθέσεις Για το “Επιπλα και Άλλα”
Παρακάτω παρατίθενται οι Όροι και οι Προϋποθέσεις χρήσης του”Επιπλα και Άλλα”. Διαβάστε τις προσεκτικά. Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με οποιοδήποτε θέμα των ακόλουθων όρων χρήσης του site μας, επικοινωνήστε μαζί μας στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  [email protected].

Με την πρόσβαση στο περιεχόμενο του”Επιπλα και Άλλα” (εφεξής αναφερόμενος ως δικτυακός τόπος), συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται στο παρόν και αποδέχεστε επίσης την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Εάν δεν συμφωνείτε με  τους όρους και προϋποθέσεις, δεν θα πρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα.

Συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε το site για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό και ότι θα τηρήσετε όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε το  site κατά τρόπο που μπορεί να επηρεάσει την απόδοση, να διαφθείρει ή να χειριστεί το περιεχόμενο ή τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο site ή να μειώσει τη συνολική λειτουργικότητα του site.

Συμφωνείτε να είστε πλήρως υπεύθυνοι για οποιαδήποτε αξίωση, έξοδα, απώλειες, ευθύνη, έξοδα, συμπεριλαμβανομένων των νομικών εξόδων που προκύπτουν από τυχόν παραβίαση των όρων και προϋποθέσεων της παρούσας συμφωνίας και στα οποία θα συμφωνήσατε εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το site.

Η αναπαραγωγή, η διανομή σε οποιαδήποτε μέθοδο, είτε online είτε offline, απαγορεύεται αυστηρά. Οι εργασίες στο site  και οι εικόνες, τα λογότυπα, το κείμενο και άλλες τέτοιες πληροφορίες αποτελούν ιδιοκτησία του “Επιπλα και Άλλα” (εκτός αν αναφέρεται άλλως).

Αποποίηση ευθυνών

Παρόλο που προσπαθούμε να είμαστε απόλυτα ακριβείς στις πληροφορίες που παρουσιάζονται στο site μας και να προσπαθήσουμε να τη διατηρήσουμε όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένες, σε ορισμένες περιπτώσεις, ορισμένες από τις πληροφορίες που βρίσκετε στο site ενδέχεται να είναι  ξεπερασμένες.

Το “Επιπλα και Άλλα”διατηρεί το δικαίωμα να προβεί οποιεσδήποτε τροποποιήσεις ή διορθώσεις στις πληροφορίες που βρίσκετε στο site ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Αλλαγή  Όρων Χρήσης

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές και να αναθεωρήσουμε τους προαναφερθέντες Όρους και Προϋποθέσεις χρήσης.

Comments are closed.